Hightea

Op etagères serveren we de volgende gerechtjes:

 

Gang 1 : Hartig                      Gang 2: Zoet

 

wrapje tonijnsalade            huisgemaakte taart

wrapje geitenkaas              chocolade brownie

toastje zalm met dille         petit glace

sandwich met carpaccio    Belgische bonbon

en truffelmayonaise           aardbeienmuffin

canapé Serranoham           scone met slagroom

met pesto                              en confiture

 

Volwassenen: €24,- Kinderen tot 12 jaar: € 12,-

 

Theesoorten, normale koffie en een glas sinaasappelsap zijn inbegrepen.

De aanvangstijd van de hightea ligt tussen

11.30 en 14.30 en de hightea duurt circa 2 uur.

Deelname is enkel op reservering.

 

Uitbreidingen:

 

Ontvangst met een glaasje prosecco   € 5,00

 

Starten met een kopje crèmesoep

van paddenstoelen met tuinkruiden     € 4,00

 

Afsluiten met vers fruit en slagroom   € 5,00

 

Quiche Lorraine ( vanaf 20 personen ) € 4,00

 

Beenham ( vanaf 20 personen)              € 4,00

 

Heeft u dieetwensen of bent u vegetarisch?

Dan vernemen wij dit graag 48u van te voren.

High wine

Bij onze high wine serveren we verschillende wijnen met hapjes over 4 gangen verdeeld.

1.

Glas Prosecco met zoute kaaskoekjes en nootjes om mee te starten

2.

Glas Chardonnay met visgerechtjes:

– Oosterse zalm

– klein kopje vissoep

– gemarineerde gamba’s

– tonijnsalade op boerenbrood

3.

Glas Medoc met vleesgerechtjes:

– Serranoham

– toastje met paté

– eendenborst

– stokbroodje met carpaccio runderhaas

4.

Glas LBV port met verschillende kaasjes, wisselend per seizoen

Prijs: 33,- p.p.

Aanvang tussen 14.00 en 16.00 ( circa 2 uur)

Bij de Highwine serveren we wit- en meergranen brood en een karaf met ijswater.

 

De Highwine is geen volledige maaltijd. Wilt u de Highwine uitbreiden tot een volwaardige maaltijd? Dat kan. Na de derde gang serveren we dan een tournedos met frietjes en een rode wijn saus. De totaalprijs komt dan uit op

€ 45,- p.p. Graag vooraf kenbaar maken.

 

Heeft u dieetwensen? Dan vernemen wij dit ook graag van te voren.