Onze kaart

Onze menusuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 10 personen. We hebben 4 verschillende menu’s voor u samengesteld. Heeft u bepaalde (dieet)wensen of wenst u graag seizoensgebonden producten? Dan vernemen wij dit graag.

Crèmesoep van paprika
met basilicum, tomaat en peper


Getrancheerde eendenborst
met haricot verts, puree en balsamico


Worteltaart
met chocolade, walnoot en roomkaas


3 gangenmenu à € 30,-p.p.

Zalmbonbon
met kruidenkaas, dille en mosterd

of

Carpaccio
met truffel, rucola, pijnboompitten en kaas


Kabeljauwfilet
met roerbakgroenten en een beurre blanc saus

of

Boerderijhert
met bospeen, puree, rode port en tijm


Kaasjes
met vijgencompote

of

Creme brulee
met vanille roomijs en rood fruit


3 gangenmenu à € 38,- p.p.

Shared starter
Etagères met een combinatie van vis, vlees en vegetarische gerechten


 

Zeebaars
met Chinese kool en een Japanse citrussaus

of

Tournedos van de runderhaas
met Provençaalse groenten en rode wijn saus


Petit grand dessert op boswachterswijze
Een keur van kleine gerechtjes uit onze eigen patisserie


3 gangen keuze menu à € 42,- p.p.

Visterrine 
van witvis, Hollandse garnalen en beurre blanc saus


Heldere gevogeltebouillon 
met tuinkruiden


Kwartelfilet 
met rode biet en een saus van truffel en salie


Lamsfilet 
met groente groenten en een rode wijn saus


Crème brulee met kaneelroomijs en vers fruit

5 gangenmenu à € 59,00 p.p.

Kopje cremesoep van paddenstoelen met room en groene kruiden
€ 5,00 p.p.

Frisse pauzedrank met mousserende witte wijn en sorbetijs
€ 6,00 p.p.

Frietjes of gebakken aardappels
€ 2,00 p.p.             

Kaasplateau met kletsenbrood
€ 10,00 p.p.