Onze kaart
Onze menusuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 10 personen. We hebben 4 verschillende menu’s voor u samengesteld. Heeft u bepaalde (dieet)wensen of wenst u graag seizoensgebonden producten? Dan vernemen wij dit graag.
Crèmesoep van paprika
met basilicum, tomaat en peper
Getrancheerde eendenborst
met haricot verts, puree en balsamico
Worteltaart
met chocolade, walnoot en roomkaas
3 gangenmenu à € 30,-p.p.
Zalmbonbon
met kruidenkaas, dille en mosterd
of
Carpaccio
met truffel, rucola, pijnboompitten en kaas
Kabeljauwfilet
met roerbakgroenten en een beurre blanc saus
of
Boerderijhert
met bospeen, puree, rode port en tijm
Kaasjes
met vijgencompote
of
Creme brulee
met vanille roomijs en rood fruit
3 gangenmenu à € 38,- p.p.
Shared starter
Etagères met een combinatie van vis, vlees en vegetarische gerechten
Zeebaars
met Chinese kool en een Japanse citrussaus
of
Tournedos van de runderhaas
met Provençaalse groenten en rode wijn saus
Petit grand dessert op boswachterswijze
Een keur van kleine gerechtjes uit onze eigen patisserie
3 gangen keuze menu à € 42,- p.p.
Visterrine
van witvis, Hollandse garnalen en beurre blanc saus
Heldere gevogeltebouillon
met tuinkruiden
Kwartelfilet
met rode biet en een saus van truffel en salie
Lamsfilet
met groente groenten en een rode wijn saus
Crème brulee met kaneelroomijs en vers fruit
5 gangenmenu à € 59,00 p.p.
Kopje cremesoep van paddenstoelen met room en groene kruiden
€ 5,00 p.p.
Frisse pauzedrank met mousserende witte wijn en sorbetijs
€ 6,00 p.p.
Frietjes of gebakken aardappels
€ 2,00 p.p.
Kaasplateau met kletsenbrood
€ 10,00 p.p.