Diner
Onze menusuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 10 personen. We hebben 5 verschillende menu’s voor u samengesteld. Menu ‘Bonne’ en menu ‘Formidable’ zijn beide een 3-gangenmenu. Menu ‘d’Amour’ is een 3-gangen keuzemenu, zodat u uw gasten kunt laten kiezen tussen vis en vlees. Menu ‘Agréable’ is een 4-gangenmenu en menu ‘Excellent’ is een 7-gangenmenu waarbij u de gehele avond in de watten wordt gelegd. Heeft u bepaalde (dieet)wensen of wenst u graag seizoensgebonden producten? Dan vernemen wij dit graag.
Heldere bouillon van parelhoen
met wortel, selderij en peterselie
Varkenshaasmedaillons
met groene groenten, aardappelgratin en een saus met paddenstoelen
Vers fruit salade
met vanille roomijs en slagroom
3 gangenmenu à € 27,-p.p.
Gemarineerde zalm met dille
en een crème van mosterd en bruine basterd met gemengde slasoorten en kappertjes
Boerderijeendenborst
met haricotsverts, aardappelgratin en een fond van rode port
Chocolade trio
brownie, mousse en roomijs
3 gangenmenu à € 30,- p.p.
Vissalade
combinatie van gemarineerde gamba’s, gerookte forel, tonijnsalade, Hollandse garnalen en een cocktailsaus
of
Huisgemaakte paté van gevogelte met spekjes, Serranoham en een perencompote
Gebakken kabeljauwfilet
met groene groenten, aardappelgratin en een huisgemaakte beurre blanc saus
of
Tournedos van de runderhaas
met haricots verts, aardappelgratin en een huisgemaakte rode wijn saus met salie
Petit grand dessert op boswachterswijze
Een keur van kleine gerechtjes uit onze eigen patisserie
3 gangen keuze menu à € 36,- p.p.
Terrine van lam en wilde eendenlever
geserveerd met bospaddenstoelen
Bouillon van schaal- en schelpdieren
met Hollandse garnalen en groentebrunoise
Gebakken doradefilet
met een groentebouquet, aardappelgratin en een wittewijnsaus
Huisgemaakte tarte tartin van appel
met amandelijs en een crème van hazelnoot
4 gangenmenu à € 40,50 p.p.
Trio van eend
gekonfijte eend met tranches eendenborst en een terrine van wilde eendenlever
Bouillon van spinkrab
met oesters en kervel
Zwezerik en coquille
met kikkomansaus en sesamzaad
Pauzedrank
rosé prosecco en sorbetijs
Kalfshaas
met een saus van cognac, groene groenten en een aardappelrösti
Kaasplateau
Grand dessert op Boswachterswijze
Een keur van kleine gerechtjes uit onze eigen patisserie
7 gangenmenu à € 65,00 p.p.
Kopje cappuccino van paddenstoelen met room en groene kruiden
€ 3,75 p.p.
Frisse pauzedrank met mousserende witte wijn en sorbetijs
€ 4,75 p.p.
Frietjes of gebakken aardappels
€ 1,50 p.p.
Kaasplateau met kletsenbrood
€ 6,95 p.p.
Koffie met Belgische bonbon
€ 2,85 p.p.
Koffie met friandises
€ 4,25 p.p.