Feestavond

Om jullie huwelijksdag helemaal compleet te maken, eindig je met een spetterend feest! We hebben plaats voor een feest tot circa 200 personen met dj. Graag informeren we je over alle mogelijkheden.
Wat vind je bijvoorbeeld van een fotobooth? Een ledpodium? Een proost met al je feestgasten?

Voor gezelschappen vanaf 70 personen hanteren wij speciale drankprijzen. Voor koffie, thee, Hertog Jan bier en meerdere frisdranken betaalt u dan € 2,25 per consumptie, voor onze witte en rode huiswijn betaalt u dan € 3,00 en voor andere, minder hardlopende, dranken geldt ons reguliere tarief.

We hebben tevens een drankenpakket voor een feestavond van 4,5 uur. U betaalt dan € 30- per persoon en hiervoor schenken wij koffie, thee, wijn, jus d’orange, HertogJan bier, Hoegaarden, Rosebier, frisdranken, binnenlands- en buitenlands gedestilleerd, Port, Sherry en Vermouth. Wij ontvangen tevens iedereen met een glas Cava

Tijdens uw receptie kunnen wij verschillende hapjes serveren; van de gangbare traditionele hapjes tot luxe amuseglaasjes. U kunt kiezen uit verschillende hapjespakketten. Het is ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Wij adviseren u om tijdens een receptie of borrel van 2 uur, circa 5 hapjes te serveren en een variëteit te kiezen van vis-, vlees- en vegetarische hapjes.

Hapjespakket ‘Juste’ à € 4,00 p.p.
Blokje kaas
Toastje zalm
Toastje paté
Bitterbal
Loempia

Hapjespakket ‘Fabuleux’ à € 6,50 p.p.
Mini wrap zalm
Canapé serranoham
Toastje brie
Loempia
Mini kipsaté

Uitbreidingen:
Canapé gerookte zalm
Meergranen stokbrood gandaham
Mini wrap met geitenkaas
Gevuld eitje
Vlammetje
Zoutjes en nootjes
Gemarineerde olijven
Amuseglaasje met een garnalencocktail

Amuselepel met een mousse van pastrami

Het is ook mogelijk om te kiezen voor ons tapaspakket à € 8,50 p.p. Onze tapas bestaat uit: olijven, Serranoham, diverse Spaanse worstjes, kaasjes, gemarineerde gamba’s, stokbrood met kruidenboter en mini kipsaté. De hapjes worden op tafel geplaatst, zodat iedereen zelf de tapas kan nuttigen.