Menukaart Bistro

Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor- en hoofdgerechten.

Menu

Menu ‘Bart’

Wildbouillon met pompoen en vossenbessen
***
Wildpeper met Amsterdamse uitjes, spekjes, rode kool en aardappelpuree
***
Parfait van hazelnoot

28

 

Menu ‘Wout’

Ceviche van kabeljauw met tomaat en een dressing van limoen en koriander
Of
Wildterrine van hert, haas, wild zwijn, pistache en appel
***
Roodbaarsfilet op courgette en spinazie, met rijst en een crème van amandel en basilicum
Of
Hert met rode kool, spruitjes, een stoofpeertje, aardappelpuree en een wildfond
***
Petit grand dessert

38

 

Menu ‘Bert’

4 gangen verrassingsmenu met aperitief, tafel water, bijpassende wijn en koffie friandises

70

Boerenbrood met gerookte zalm
dille, creme fraiche en zoetzure komkommer  
€ 12

Stokbroodje Thaise kip
met taugé, paprika en ui
€ 12

Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 12

Stokbroodje wildpeper
met Amsterdamse uitjes
€ 12

Uitsmijter Boswachter
met hertenham, champignons en rode ui (3 spiegeleieren) op boeren brood
€ 12

Vegetarische salade
Salade met pulled jackfruit, waterkastanjes, feta, tomaten en een lichte ketjap unagi dressing
€  17          

Boswachter salade
Hertenham, rilette van konijn, kwartelboutjes, ganzenborst en een compote van preiselbeer
€  17

Vis Salade
Gerookte zalm, tonijnsalade, rilette van makreel, visterrine en cocktailsaus met bieslook
€  17

Carpaccio van de runderhaas
met oude kaas, pijnboompitten, Serranoham en truffelmayonaise
€ 13

Warme geitenkaas
met honing, walnoten, appel en balsamico
€ 13

Ceviche van kabeljauw
met tomaat en een dressing van limoen en koriander
€  13       

Gebakken houtduif
met spekjes, gemarineerde peer en een dressing van amandel en basilicum
€  15 

Wildterrine
van hert, haas, wild zwijn, pistache en appel
€  15 

Alle maaltijdsalades zijn te bestellen als voorgerecht

Wildbouillon
met pompoen en vossenbessen
€  8

Tomatencrèmesoep
met groenten en room
€  7

Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9

Erwtensoep
met roggebrood en spek
€ 9

Roodbaarsfilet  
op courgette en spinazie, met rijst en een crème van amandel en basilicum
€ 21

Zeetong     
met citroengras noedels, haricots verts en een dressing van sesam, unagi en ponzu
€ 42

Tournedos van de runderhaas
met gebakken groene asperges, aardappelpuree en een rode port saus
€ 25

Groene asperges   
met risotto, schorseneren, kastanjes, paddenstoelen, tomaat en notendressing
€ 19

Wildpeper
met spekjes, rode kool en aardappelpuree
€ 21

Reefilet
op hutspot met rode kool en een wildfond
€ 27

Hazenrug
aan tafel bereid
met wilde eendenlever, bloedworst met appel, rode kool, spruitjes en een stoofpeertje
€ 39

Warme flensjes
met vanille roomijs en chocoladesaus
€ 10

Creme karamel
met een kersencompote en roomijs van kaneel en speculaas
€ 10

Coupe Boswachter
3 soorten ijs met vers fruit en slagroom
€ 8

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13   

Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4

Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4

Portie bitterballen  (8 stuks)
€ 6

Charcuterie de luxe voor 2
Serranoham, eendenborst, paté, kaas, gamba’s, olijven en stokbrood met smeersels
€ 15  

Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje –  4 x mini loempia
€ 9

Vegetarische borrelplank
blokjes kaas, groentenstengels met dip, peppadew, zoutjes en nootjes, olijven en brood met smeersels
€ 12