Menukaart Bistro

Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor- en hoofdgerechten.

Menu

Menu ‘Bart’

Soep naar keuze van de kaart
***
Zeebaarsfilet met groene groenten, krieltjes en een tomaten beurre blanc
***
Aardbeien met vanille roomijs en slagroom

28

 

Menu ‘Wout’

Voorgerecht of soep naar keuze
***
Hoofdgerecht keuze uit:
Hert, zalm en quiche
***
Petit grand dessert

38

 

Menu ‘Bert’

4 gangen verrassingsmenu met aperitief, tafel water, bijpassende wijn en koffie friandises

70

Boerenbrood met tonijnsalade
rode ui en kappertjes  
€ 11

Stokbroodje caprese
met tomaat, mozzarella, basilicum en olijfolie
€ 11

Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 12

Uitsmijter Boswachter
met ham, kaas, champignons en tomaat (3 spiegeleieren) op boeren brood
€ 12

Vegetarische salade
met artisjok, tomaat, feta, sojabonen, linzen, rode ui, olijven, komkommer en cashewnoten
€  17          

Boswachter salade
met Serranoham, paté, kalfswang, eendenborst en gemarineerde perzik
€  17

Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, forel, gamba’s, rode ui, mango en dille crème
€  17

Carpaccio van de runderhaas
met oude kaas, spekjes, Serranoham en truffelmayonaise
€ 12

Salade van rode biet
met geitenkaas en walnoten
€ 12

Coquilles st. Jacques
met babyspinazie en asperges
€  15       

Gebakken zwezerik
met zoete komkommer, wilde eendenlever, unagi en truffel
€  15 

Alle maaltijdsalades zijn te bestellen als voorgerecht

Gevogeltebouillon
met parelhoen en dimsum
€  8

Tomatencrèmesoep
met groenten en room
€  7

Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9

Hertenrugfilet  
met een salie kalfsfond, Chinese kool en crème van zoete aardappel
€ 23

Zalm     
met basmatirijst, gemengde bonen, kerriecrème, kokos en limoen
€ 21

Kabeljauw
met een kruidenkorst, krieltjes, roerbakgroenten en een mosterd dille saus
€ 20

Tournedos van de runderhaas
met groene groenten, Vlaamse frieten en een champignon-pepersaus
€ 25

Hele zeetong aan tafel gefileerd   
met zeesla, spinazie, courgette, gratin van bataat en een beurre blanc van Chablis en peterselie
€ 42

Spinaziequiche
met walnoten, artisjok, tomaat en selderij
€ 19

Lamsrugfilet
met Vlaamse frieten, witlof en een mosterd dragon saus
€ 27

Kinderijsje
met vers fruit en slagroom
€ 6

Gepocheerde peer
met roomijs van kers en mousse van chocolade
€ 10

Triffle
met bosvruchtencompote
€ 10

Coupe Boswachter
3 soorten ijs met vers fruit en slagroom
€ 8

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13   

Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4,00

Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4,00

Portie bitterballen  (8 stuks)
€ 6,00

Charcuterie de luxe voor 2
Serranoham, eendenborst, paté, kaas, gamba’s, olijven en stokbrood met smeersels
€ 15  

Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje –  4 x mini loempia
€ 9

Vegetarische borrelplank
blokjes kaas, groentenstengels met dip, peppadew, zoutjes en nootjes, olijven en brood met smeersels
€ 12