Menukaart Bistro
Wij heten u van harte welkom in onze bistro. Van dinsdag tot en met zondag is onze bistro geopend vanaf 11.00. Wij serveren dan heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor- en hoofdgerechten. De keuken is namelijk doorlopend geopend, waardoor u op elk gewenst tijdstip bij ons kunt eten. Op onze bistrokaart vindt u tevens vegetarische gerechten. Ook met (dieet)wensen houden we rekening. Geeft u dit alstublieft aan bij onze medewerkers. Graag tot ziens in onze bistro!
Menu
Menu ‘Bart’
Crèmesoep van asperges
***
Asperges met zalm of boerenham
28
Menu ‘Wout’
Voorgerecht of soep naar keuze
***
Hoofdgerecht keuze uit:
Hert, zalm en quiche
***
Petit grand dessert
38
Menu ‘Bert’
4 gangen verrassingsmenu met aperitief, tafel water, bijpassende wijn en koffie friandises
70
Boerenbrood met tonijnsalade
rode ui en kappertjes
€ 11
Stokbroodje caprese
met tomaat, mozzarella, basilicum en olijfolie
€ 11
Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 12
Uitsmijter Boswachter
met ham, kaas, champignons en tomaat (3 spiegeleieren) op boeren brood
€ 12
Vegetarische salade
met artisjok, tomaat, feta, sojabonen, linzen, rode ui, olijven, komkommer en cashewnoten
€ 17
Boswachter salade
met Serranoham, paté, kalfswang, eendenborst en gemarineerde perzik
€ 17
Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, forel, gamba’s, rode ui, mango en dille crème
€ 17
Carpaccio van de runderhaas
met oude kaas, spekjes, Serranoham en truffelmayonaise
€ 12
Salade van rode biet
met geitenkaas en walnoten
€ 12
Coquilles st. Jacques
met babyspinazie en asperges
€ 15
Alle maaltijdsalades zijn te bestellen als voorgerecht
Gevogeltebouillon
met parelhoen en dimsum
€ 8
Tomatencrèmesoep
met groenten en room
€ 7
Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9
Crèmesoep van asperges
€ 9
Hertenrugfilet
met kastanje/kalfsfond, Chinese kool en puree van zoete aardappel
€ 23
Asperges
met zalm, krieltjes en een beurre blanc saus
€ 25
Asperges
met boerenham, krieltjes en boter ei saus
€ 25
Tournedos van de runderhaas
met groene groenten, Vlaamse frieten en een champignon-pepersaus
€ 25
Hele zeetong aan tafel gefileerd
met zeesla, spinazie, courgette, gratin van bataat en een beurre blanc van Chablis en peterselie
€ 42
Spinaziequiche
met walnoten, artisjok, tomaat en selderij
€ 19
Kinderijsje
met vers fruit en slagroom
€ 6
Aardbeien
met vanille roomijs en slagroom
Coupe Boswachter
3 soorten ijs met vers fruit en slagroom
€ 8
Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10
Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13
Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4,00
Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4,00
Portie bitterballen (8 stuks)
€ 6,00
Charcuterie de luxe voor 2
Serranoham, eendenborst, paté, kaas, gamba’s, olijven en stokbrood met smeersels
€ 15
Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje – 4 x mini loempia
€ 9
Vegetarische borrelplank
blokjes kaas, groentenstengels met dip, peppadew, zoutjes en nootjes, olijven en brood met smeersels
€ 12