Diner

In ons restaurant kunt u heerlijk gastronomisch genieten van onze Frans georiënteerde keuken. Op onze menukaart vindt u volop vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De kaart wisselt met het seizoen, zodat u van elk jaargetijde de charme kunt proeven. In onze keuken werken we met enthousiasme aan eigentijdse en originele gerechten. Ons uitgangspunt hierbij is een klassieke basis met een modern tintje.

Menu ‘Bart

Runderbouillon met beukenzwammen
***
Gewelde zalm met gebakken komkommer en spinazie, geserveerd met rijst en een crème van mosterd en dille
***
Citroentaart met merengue
29

 

Menu ‘Wout’

Terrine van kabeljauw, garnalen, zalm en beurre blanc
of
Rouleau van parelhoen met paddenstoelen, Serranoham,
pistachenoot en truffel
***
Skreifi let in bouillon van garnalen, met zeekraal en truffelaardappel
of
Gestoofde sucade met gekonfijte Ibericowangen, puree en een kalfsfond
***
Petit grand dessert
39

 

Menu ‘Bert’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
75

Visterrine
van kabeljauw, garnalen, zalm en beurre blanc
€ 15

Boswachters cocktail
met Hollandse garnalen, gamba’s, chips van zeewier en cocktailsaus
€ 15

Lauwwarme ganzenborst
met duivenborst, mango, wilde eendenlever en unagi
€  15       

Rouleau parelhoen
met paddenstoelen, Serranoham, pistachenoot en truffeldressing
€ 15

Koningszwam
met gekonfijte bloemkoolrijst en kaki
€ 13

Tomatencrèmesoep
met groenten en room
€  7

Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9

Runderbouillon
met beukenzwammen
€ 8

Gewelde zalm  
met gebakken spinazie en komkommer, geserveerd met rijst en een crème van mosterd en dille
€ 23

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
met Japanse pannenkoek, groene groenten en een beurre blanc met tomaat en peterselie
€ 43

Tournedos van de runderhaas
met paddenstoelen
€ 25

Hert
met beukenzwammen, een puree van koolrabi en een basilicumfond
€ 25

Gestoofde sucade
met gekonfijte Ibericowangen, puree en een kalfsfond met truffel
€ 25

Thaise curry   
met kikkererwt, sereh, rijst en kokos
€ 20

Chocolade roomijs
met warm rood fruit en advocaat
€ 9

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Gegratineerd suikerbrood
met rood fruit compote en roomijs van kaneel en speculaas
€ 10

Citroentaart
met merengue
€ 10

Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13   

Al jaren gaan wij met veel plezier naar Frankrijk voor het selecteren van de betere wijnen. Hierbij gaan we naar de kleinere huizen, waar we elk jaar weer met open armen worden ontvangen. Prachtige familiebedrijven die met veel passie hun werk uitvoeren. Proeven en praten met de wijnmakers op het chateau zorgt voor kennis, affiniteit en mooie herinneringen. Wij gaan elk jaar naar de Bourgogne, maar hebben inmiddels ook de Bordeauxstreek en de Loirestreek aangedaan. Natuurlijk mogen de wijnen uit Italië, Spanje en de wijnen uit de zuidelijk gelegen gebieden niet ontbreken. Deze halen wij niet zelf, maar passen ook perfect bij menig gerecht. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een heerlijke wijn. Eet smakelijk en geniet van de door u uitgekozen wijn…

Bij elke gang adviseren wij een bijpassend glas wijn