Menukaart Bistro

Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.

 

Dit menu geldt vanaf vrijdag 9 februari 2024

Menu ‘Bart

Crèmesoep van paddenstoelen met tuinkruiden en bosui
***
Zeewolf met ham, nori, asperges, tomaten en basilicum
***
Pistache ijs met chocolade en fruit
32

 

Menu ‘Wout’

Rouleau van zalm met nori, citrus gel en groene asperges
of
Terrine van kool en pastrami, met citroengras en bloedsinaasappel
***
Skreifilet met noodles, groene groenten en een fond van schaaldieren
of
Hert met prei, wortel, pommes fondant en rode wijn
***
île flottante met een vanille crème
42

 

Menu ‘100 jaar’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
5 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
100

Boerenbrood brie
met honing en een notenmix  
€ 15

Flaguette muhammara
met granaatappel en clotted cream   
€ 15

Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 15

Uitsmijter Boswachter
met ham, paddenstoelen en tomaat (3 spiegeleieren) op boerenbrood
€ 15

Pasteitje ‘Back in time’
met kalfsragout
€ 15

Boerenbrood met garnalenkroketten
en citroenmayonaise
€ 15

Barra mortadella
met burrata en tomatentapenade
€ 15

Flaguette zalm
met kappertjes en kruidencrème
€ 15

Vegetarische salade
met bulgur, avocado, gepofte groenten, artisjok, wasabi noot en avocado mayonaise
€  18         

Boswachter salade
met boerenpaté, rilette van gevogelte, Spaanse ham, gemarineerde meloen en cumberlandsaus
€  18

Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, makreel, gamba’s,  zeewier crunch en cocktailsaus
€  18

Rouleau zalm
met nori, citrusgel en groene asperges
€ 15

Gerookte makreel
met wortel, doperwtencress en tijgermelk
€ 15

Carpaccio hert
met ratatouille, oesterzwam en gerookte olie
€  15       

Terrine kool en pastrami
met citroengras en bloedsinaasappel
€  15  

Steak tartaar
met kwartelei, augurk en kappertjes
€ 15

Tomaten tarte tatin
met geitenkaas, ratatouille en truffel
€ 15

Tomaten crèmesoep
met groenten, kalkoen en room
€  8

Erwtensoep ( tot 1-4-24)
met roggebrood en spek
€  9

Vissoep
Rijkelijk gevuld
€ 9

Crèmesoep paddenstoelen 
met tuinkruiden en bosui
€ 8

Zeewolf   
met Spaanse ham, nori, groene asperges, orzo en een crème van basilicum en tomaat
€ 25

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
met venkel, spinazie, wakame en pommes fondant
€ 50

Skrei
met ramen noodles, groene groenten en een fond van schaaldieren
€ 25

Tournedos 
met ingelegde doperwten en tuinbonen, haricotsverts en gepofte aardappel met crème fraiche
€ 30

Ribeye voor 2 personen   
met witlof, honing, rozemarijn en gepofte aardappel met crème fraiche
€ 70

Hert      
met prei, wortel, pommes fondant en een rode wijn saus met kummel
€ 30

Bloemkool       
met romanesco, amandel, gerookte olie en orzo
€ 25

Bosvruchtentaartje  
met pistache ijs
€ 10

Grand dessert ‘Bert’
€ 15

Trio mandarijn     
met merengue en kaneel
€ 10

île flottante
met een crème van vanille
€ 10

Kaasplateau
3 kazen
€ 10

Kaasplateau
5 kazen
€ 15

Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4

Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4

Portie bitterballen  (8 stuks)
€ 6

Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje –  4 x mini loempia
€ 10

Koffiemomentje Boswachter Liesbosch