Menukaart Bistro

Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.

Menu

Menu ‘Bart

Runderbouillon met beukenzwammen
***
Gewelde zalm met gebakken komkommer en spinazie, geserveerd met rijst en een crème van mosterd en dille
***
Citroentaart met merengue
29

 

Menu ‘Wout’

Terrine van kabeljauw, garnalen, zalm en beurre blanc
of
Rouleau van parelhoen met paddenstoelen, Serranoham,
pistachenoot en truffel
***
Skreifi let in bouillon van garnalen, met zeekraal en truffelaardappel
of
Gestoofde sucade met gekonfijte Ibericowangen, puree en een kalfsfond
***
Petit grand dessert
39

 

Menu ‘Bert’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
75

Boerenbrood met gerookte zalm
dille, creme fraiche en zoetzure komkommer  
€ 12

Stokbroodje Rendang
met atjar en gefrituurde uitjes
€ 13

Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 12

Uitsmijter Boswachter
met pastrami en tomaat (3 spiegeleieren) op boeren brood
€ 12

Boerenbrood met artisjoktapenade
ricotta, olijven, tomaat en pompoenpitten
€ 12

Stokbroodje carpaccio
met truffelmayonaise, oude kaas en pijnboompitten
€ 13

Vegetarische salade
met gepofte knolselderij, oude geitenkaas, cashewnoten en tatsoi
€  17          

Boswachter salade
met rilette van konijn, kwartelboutjes, Serranoham, gekonfijte Iberico, selderij en tuinbonen
€  17

Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, gemarineerde sardientjes, gerookte makreel en zeewier crunch
€  17

Visterrine
van kabeljauw, garnalen, zalm en beurre blanc
€ 15

Boswachters cocktail
met Hollandse garnalen, gamba’s, chips van zeewier en cocktailsaus
€ 15

Lauwwarme ganzenborst
met duivenborst, mango, wilde eendenlever en unagi
€  15       

Rouleau parelhoen
met paddenstoelen, Serranoham, pistachenoot en truffeldressing
€ 15

Koningszwam
met gekonfijte bloemkoolrijst en kaki
€ 13

Tomaten crèmesoep
met groenten en room
€  7

Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9

Erwtensoep
met roggebrood en spek
€ 9

Runderbouillon
met beukenzwammen
€ 8

Gewelde zalm  
met gebakken spinazie en komkommer, geserveerd met rijst en een crème van mosterd en dille
€ 23

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
met Japanse pannenkoek, groene groenten en een beurre blanc met tomaat en peterselie
€ 43

Tournedos van de runderhaas
met paddenstoelen
€ 25

Hert
met beukenzwammen, een puree van koolrabi en een basilicumfond
€ 25

Gestoofde sucade
met gekonfijte Ibericowangen, puree en een kalfsfond met truffel
€ 25

Thaise curry   
met kikkererwt, sereh, rijst en kokos
€ 20

Chocolade roomijs
met warm rood fruit en advocaat
€ 9

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Gegratineerd suikerbrood
met rood fruit compote en roomijs van kaneel en speculaas
€ 10

Citroentaart
met merengue
€ 10

Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13   

Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4

Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4

Portie bitterballen  (8 stuks)
€ 6

Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje –  4 x mini loempia
€ 9