Onze kaart
Onze buffetsuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 25 personen. Wij serveren verschillende buffetten. Van een licht brunchbuffet tot een luxe 4-gangenavondbuffet. Deze buffetten zijn in bestaan uit meerdere gangen, zodat u een gezellig middag- of avondvullend programma krijgt. De bediening achter het buffet helpt u graag met de gerechten. Onze buffetten zorgen voor een informele sfeer en bieden iedere gast de kans om te kiezen wat hij wenst. U heeft altijd volop de keuze tussen vis- en vleesgerechten en de samengestelde buffetten kunt u desgewenst aanpassen.
Dit 2-gangenbuffet serveren we vanaf 25 personen voor € 27,00 p.p.
Aanvang brunchbuffet tussen 12:00 en 14:00.
We beginnen met een huisgemaakte crèmesoep van paddenstoelen.
Als tweede gang kunt u kiezen uit de verschillende koude en warme gerechten op het buffet:
Gerookte zalm
Tonijnsalade
Roerei met groenten
Pastasalade met ham en pomodori tomaat
Quiche
Komkommersalade met yoghurt en dille
Serranoham
Beenhamrollade
Diverse broodsoorten
Room- en kruidenboter
Dit 2-gangenbuffet serveren we vanaf 25 personen voor € 37,00 p.p
De eerste gang bestaat uit de volgende koude gerechten:
Salade met gemarineerde gamba’s
Tonijnsalade
Gerookte forel met remouladesaus
Eendenborst met vijgencompote
Ardennerham en meloen
Vitello tonato
Quinoa salade met kikkererwten
Salade met peer en blauwschimmelkaas
Diverse broodsoorten
Room- en kruidenboter
De tweede gang serveren we uit aan tafel:
Boerderij hert met snijbonen en een crème van bospeen
Een combinatie van koude en warme gerechten in 3 gangen geserveerd voor € 45,00 p.p.
De eerste gang bestaat uit de volgende gerechten:
Gerookte zalm
Tonijnsalade
Salade met Hollandse garnalen en appel
Carpaccio met truffelcrème
Serranoham en meloen
Paté en croute
Pastasalade met geitenkaas en tomaat
Rode bietensalade
Diverse broodsoorten
Room- en kruidenboter
Bij de tweede gang kunnen uw gasten kiezen uit:
Zeebaars met Chinese kool en een Japanse citrussaus
of
Tournedos met harictotsverts en een rode port saus
We sluiten de maaltijd af met een petit grand dessert
Een combinatie van koude en warme gerechten in 4 gangen geserveerd voor € 60,00 p.p.
De eerste gang bestaat uit de volgende gerechten:
Terrine van witvis
Salade met gamba’s
Gerookte zalm
Tonijnsalade
Terrine van wilde ganzelever
Rilette van eend
Ibericoham met meloen
Mabre van groenten
Vervolgens serveren we een kopje gevogeltebouillon
Aansluitend serveren we lamsfilet met groene groenten en een rode wijn saus
We eindigen met een dessertbuffet bestaand uit:
Crêpes met warme kersen
Verschillende soorten ijs
Parfait
Mousse
Bavarois